J70: Kapsejlads

Kapsejlads - tirsdag

I Kapsejlads-gruppen sejler vi hver tirsdag fra kl. 17 enten på tirsdagsbanen med alle de andre kølbåde, eller på små op/ned-baner, vi selv udlægger. En runde på banen varer max. 10 minutter, så vi når mange sejladser, som er præget af mange manøvrer.

Læringskurven mht. boathandling og kapsejlads er stejl for alle. Det skal være sjovt og vi kommer til at svede! Vi prøver at danne nye besætninger af sejlere, der har nogenlunde samme niveau.

Meld dig på holdet via 'Tilmelding' fanebladet.

Kontakt J70 Kapsejlads
Peter Sigetty Bøje
Allan Mogensen
Assistent
Rune Thomsen
Assistent
Hvad koster det at være med?
Kontingent, Aarhus Sejlklub Alle kr. 1.225
J70 Aktivitet Under 24 år
Over 24 år
kr. 1.500
kr. 3.000

Er du allerede medlem af Aarhus Sejlklub bedes du oplyse medlemsnummer ved tilmelding, så vi kan reducere din opkrævning med kr. 1.225.

Deltager du i andre aktiviteter/afdelinger i Aarhus Sejlklub bedes du gøre opmærksom på det ved tilmelding - for så vil du kun blive opkrævet differencen i Aktivitetsbidrag for at være med her.

Når du har tilmeldt dig vil opkrævningen blive fremsendt via mail efter en prøveperiode på 14 dage svarende til 2 gange sejlads.

J70 Kapsejlads
J70_kapsejlads
Aktiviteter - J70 Kapsejlads
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen